(Nettavisen): Lørdag kveld skal Else Kåss Furuseth (43) etter planen gifte seg foran et fullsatt Oslo Spektrum.

Bryllupet annonserte hun selv på Instagram i november, men den gang manglet hun en vesentlig ting. Brudgommen var ikke på plass, så de siste månedene har den populære 43-åringen vært på leting etter en hun vil dele livet sitt med.

Det har hun nå funnet – og Furuseth kunne nylig avsløre at hun er forelsket.

Men at den utkårede dukker opp, har hun ingen garanti for.

– Snill, omtenksom og morsom

Da bruden gjestet «Nyhetsmorgen» på NRK fredag, la hun ikke skjul på at hun er spent på hvordan kvelden vil utspille seg. For selv om alt er klart, kan enkelte ting fortsatt gå galt.

– Jeg er forelsket, ja. Det er jeg. Men nå er det jo litt spennende om brudgommen dukker opp. For det er jo ikke en gisselsituasjon det her, det er frivillig, uttalte Furuseth.

Hvem programlederens utkårede er forblir hemmelig frem til bryllupet, men Furuseth kunne likevel avsløre noen detaljer om ham da hun gjestet morgensendingen på NRK1.

– Han er litt som Baloo i «Jungelboken», som tar ting som det kommer seg. En blanding av veldig snill, omtenksom og morsom, sa hun, uten å ville røpe om de har blitt kjærester.

Vil inspirere

Uansett om hun blir gift eller ei, gleder Furuseth seg stort til «kjærlighetsfestivalen» i Spektrum.

I «Nyhetsmorgen» sa hun at hun uansett har gjennomført et vellykket prosjekt.

– Det er noe med å tørre og si åpenhjertig hva du drømmer om, og stille seg litt sårbar. Jeg håper det har vært litt inspirerende. For meg har det vært fint, sa programlederen.

Det å vise at det er greit å være sårbar var også en av motivasjonene hennes da hun sparket i gang prosjektet sitt.

– Jeg vil ufarliggjøre det å vise seg sårbar. Jeg tror mange kan kjenne seg igjen i at livet ikke har blitt akkurat som man hadde sett for seg, har hun tidligere forklart til Nettavisen.