(Nettavisen:) Lørdag kveld ble Else Kåss Furuseth (43) og den ukjente Sandefjordsmannen Tommy Johansen (49) smidd i hymens lenker i Oslo Spektrum.

Det hadde lenge vært knyttet stor spenning til hvem den utkårede brudgommen var i forkant av seremonien, og med hele 7000 tilskuere til stede i den store salen, ble Johansen avslørt som «en helt vanlig mann fra Sandefjord som jobbet som kokk i Oslo».

Se klipp fra bryllupet her:

I etterkant av bryllupet viser det seg imidlertid at Johansen ikke er hvem som helst. Den relativt anonyme mannen har nemlig en helt spesiell tilknytning til en av Norges rikeste mennesker.

Mangemilliardærens «hjelpende hånd»

I kjølvannet av bryllupet viser det seg at talkshowdronningen har giftet seg med mangemilliardæren Stein Erik Hagen (67), og hans families, personlige kokk.

Hagen avslørte at Johansen har vært hans privatkokk i rundt 30 år og regnes som en del av familien.

– Dette syns vi i familien er fantastisk hyggelig. Vi gleder oss stort. Tommy har arbeidet hjemme hos oss i cirka 30 år, og han er å regne som en av familien, sa Hagen til Børsen.

Hagen, med sin enorme formue og posisjon som en av landets rikeste menn, fortalte at Johansen ikke bare er en mester på kjøkkenet, men spiller også en viktig rolle i familiens liv.

Johansen har vært en støtte i oppdragelsen av Hagens barn og er involvert i alt fra å holde orden på hus og hytter til å ta vare på Hagens velkjente kunstsamling.

– Tommy har som sagt arbeidet i vårt hjem siden barna var små, og har vært en viktig støtte i deres oppvekst og oppdragelse. Det sier seg også selv at Tommy er en av mine aller nærmeste medarbeidere, fortalte Hagen.

Meldt på av datteren

Det var i fjor vinter Kåss Furuseth kunngjorde sitt kommende bryllup. Bryllupsdatoen ble satt til 20. april og gjennom talkshowet «Else» har programlederen vært på date med en rekke friere.

Hagen kunne avsløre at det var hans datter, Caroline, som hadde meldt på familiekokken til TV-konseptet.

– Det var min datter Caroline som meldte Tommy på dette, så vi har alle fulgt meget spent med på hvorledes dette ville gå, sa Hagen.

Også i den åttende episoden av «Else!», hvor programlederen og Johansen er på date, var skuespiller Aksel Hennie (48) og komiker Martha Leivestad (30) klar i sin tale om at Sandefjord-mannen var en å satse på.

– For en nydelig fyr, uttalte Hennie etter å ha vært vitne til deres første date.

– Han er elskverdigheten selv

Hele Hagen-familien hadde vært spent på utfallet, og selv om Hagen selv ikke kunne være til stede under bryllupet, hadde både hans barn med familie, og ansatte fra firmaet deltatt i Spektrum for å feire den store dagen til Johansen og Kåss Furuseth.

I tillegg samlet firmaet til Hagen 60 medarbeidere og venner fra firmaet deres som kjenner Tommy godt, for å feire den store begivenheten.

Ifølge Hagen er Johansen en person som er elsket av alle. Han er alltid blid, hjelpsom og har en positiv innstilling. Han er en person som aldri sier nei til en oppgave og har en unik evne til å glede alle rundt seg.

Med sin vennlige natur og allsidige ferdigheter har han tilsynelatende gjort et varig inntrykk på både familien Hagen og ikke minst brudgommen Kåss Furuseth.

– Tommy er alltid blid. Han er elskverdigheten selv. Ingen oppgave er for stor til å løses. Det er aldri nei i hans munn. Så for å si det kort og greit: Alle elsker Tommy, understreker mangemilliardæren til Børsen.

– Er her frivillig

I forkant av bryllupet, da Johansen foreløpig ikke var avslørt som Kåss Furuseths brudgom, avslørte hun noen detaljer om ham da hun gjestet morgensendingen på NRK1.

– Han er litt som Baloo i «Jungelboken», som tar ting som det kommer seg. En blanding av veldig snill, omtenksom og morsom, sa hun, uten å ville røpe om de har blitt kjærester.

Bildeserie

Else gifter seg: Se kjendisene på rød løper

Johansen sa selv følgende under bryllupet lørdag.

– Jeg har aldri drømt om å stå foran et stort publikum. Aldri. Jeg har aldri ønsket å gifte meg i Oslo Spektrum. Aldri. Jeg hadde klart meg helt fint uten å gifte meg, for å være ærlig. Men jeg er her frivillig, sa Johansen til latter fra publikum.

– Grunnen til det er ganske enkelt, hun sitter der og heter Else. For jeg vil veldig gjerne være sammen med deg, og da ble det sånn.