Både i 2015 og 2019 røk LSK ut av cupen på Strømmen stadion i 3. runde.

I 2015 scoret Daniel Moen Hansen to mål for strømlingene da de sendte LSK ut av cupen etter ekstraomganger. Moryke Fofana ga LSK ledelsen, men Moen Hansen utliknet rett før full tid. I siste minutt av andre ekstraomgang scoret han igjen, og Strømmen gikk videre til 4. runde.

Fire år senere i 2019 slo Strømmen ut LSK igjen i 3. runde. Da var det Sivert Gussiås som scoret seiersmålet sju minutter ut i andre omgang.

De to klubbene møtte hverandre i NM også i 1981, 1995, 2005 og 2009. I alle de oppgjørene gikk LSK seirende ut.

Også for Ull/Kisa blir den en cupreprise fra 2019 når Rosenborg kommer på besøk 24. april. Den gangen vant Rosenborg 2-1 etter ekstraomganger. Ole Kristian Langås ga Jessheim-klubben ledelsen, men David Akintola utliknet for trønderne. I ekstraomgangene avgjorde Samuel Adegbenro.

Eidsvold Turn har også fått hjemmekamp i 2. runde. De får besøk av Mjøndalen fra Obos-ligaen.